Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Ψαραντώνης και Αγγελάκας μαζί στον Λυκαβηττό

Στις 18 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν μαζί στο Θέατρο Λυκαβηττού ο ο Γιάννης Αγγελάκας, ο τσελίστας Νίκος Βελιώτης και ο Ψαραντώνης. Δείτε.

Η βραδιά της 18ης Σεπτεμβρίου προβλέπεται συγκλονιστική.Για πρώτη φορά σε μια συναυλία θα βρεθούν μαζί για να παρουσιάσουν τρία άλμπουμ της ανεξάρτητης εταιρίας All Together Now.

Στο ξεκίνημα της συναυλίας ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης θα παρουσιάσουν τη συνεργασία τους στον δίσκο "Πότε θα φτάσουμε εδώ" καθώς και αποσπάσματα από την πρώτη τους συνεύρεση στον δίσκο "Ανάσες των Λύκων".

Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι γνωστός χρόνια τώρα από τη δράση του στο συγκρότημα ΤΡΥΠΕΣ άρα τα πολλά λόγια είναι περιττά. Τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός (ενίοτε και ηθοποιός) έχει μοναδικό ταλέντο να δημιουργεί στις συναυλίες του μια εκρηκτική ατμόσφαιρα , ώστε κάθε συναυλία να μοιάζει με γιορτή και όχι μ' ένα απλό μουσικό δρώμενο, ξεσηκώνοντας το πολυπληθές κοινό του.

Ο Νίκος Βελιώτης, αφού "περιπλανήθηκε" και πειραματίστηκε με διάφορα projects, αφοσιώθηκε στο τσέλο, περίπου από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας και σήμερα θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους τσελίστες στη χώρα μας.

Αμέσως μετά ο Γιάννης Αγγελάκας θα καλέσει στη σκηνή τον Ψαραντώνη με τον οποίο θα πει μερικά τραγούδια για να τον αφήσει στο τέλος να παρουσιάσει τον δίσκο "Να 'χεν η θάλασσα βουνά "αλλά και άλλα Κρητικά τραγούδια, έτσι όπως μόνο ο ίδιος μπορεί να ερμηνεύσει με την λύρα του.

Ο Ψαραντώνης δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι για πολλούς ένας από τους ελάχιστους αυθεντικούς καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής (αλλά και της μουσικής γενικότερα) που η στάση του απέναντι της τον έχει κάνει μοναδικό! Η συνεργασία του με την Alltogethernow, έχει σαν αποτέλεσμα έναν από τους πιο αυθεντικούς δίσκους που έφτιαξε ποτέ!

Ωρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ, φοιτητικό 20 ερυρώ
Προπώληση: www.i-ticket.gr, Metropolis, ticket -house
http://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: