Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Η εκδήλωση του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς

Το 2ο Σεργιάνι στην Παράδοση παρουσιάστηκε την Τετάρτη 18 Ιουνίου από τον Χορευτικό Λαογραφικό Ομιλο Λιβαδειάς στο Πέτρινο Θέατρο της Κρύας. Ιδού το δελτίο Τύπου και μερικές πολύ ωραίες φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Με επιτυχία έγινε και φέτος , την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008, στο ανοιχτό θέατρο Κρύας η παράσταση του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς με χορούς απ’ όλη την Ελλάδα και με τίτλο « 2ο Σεργιάνι στην Παράδοση».
Oι 150 χορευτές του ομίλου κάτω από τις οδηγίες του χοροδιδασκάλου Νώντα Στυλόπουλου παρουσίασαν χορούς από τα Κύθηρα, τη Χαλκιδική, το Πήλιο, το Γιδά,, τη Θράκη,, τη Θάσο, τη Ρούμελη, τον Πόντο, τη Μ.Ασία καθώς και το παιδικό τμήμα με χορούς από τη Μακεδονία.
Η σκηνή «πλημμύρισε» από χορευτές με αυθεντικές παραδοσιακές στολές, καθώς και παραδοσιακούς ήχους από τις ορχήστρες του Βαγγέλη Παπαναστασίου, και του Θωμά Πατμου.
Πλήθος θεατών κατέκλισε τις κερκίδες του θεάτρου. Την εκδήλωση παρουσίασε
ο πρόεδρος του ομίλου Ανδρέας Κουτσούμπας, που εξέφρασε την ευχή ο Χ.Λ.Ο. Λιβαδειάς να εντάξει στους κόλπους του τη νεολαία της πόλης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γεώργιος, ο Αντινομάρχης κ. Ζιώγας, ο Αντιδήμαρχος κ. Τζαμτζής οι οποίοι την προλόγισαν. Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι πολιτικών και πολιτιστικών φορέων της Λιβαδειάς.

1 σχόλιο:

agios thomas είπε...

Με όλο το σεβασμό, δεν έχει γίνει ακόμη επίσκοπος.
Ο όρος που χρησιμοποιεί η εκκλησία μας για τους εκλεγέντες και αναμένοντας τη χειροτονεία είναι : εψηφισμένος.

Θα έχει το χρόνο να απολαμβάνει τον τίτλο: Σεβασμιώτατος