Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Εκθεση με τη συμμετοχή της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς στη Λάρισα

Σήμερα γίνονται τα εγκαίνια της Ομαδικής Εκθεσης Φωτογραφίας μελών από τη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου και τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο στη Λάρισα. Μας απεστάλη και δημοσιεύουμε σχετική ανακοίνωση καθώς και ένα μικρό ιστορικό της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς.

Ομαδική Έκθεση φωτογραφίας των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου
και της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς
Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο
Αίθουσα «Τάκη Τλούπα» - 2ος όροφος
Ρούσβελτ 59, Λάρισα
Διάρκεια έκθεσης: 11/02/08 – 15/02/08
Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα - Σάββατο 18:00 - 21:00
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 9 το βράδυ
Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας
στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2008”, παρουσιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας των φωτογραφικών ομάδων, της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου και της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς.
Οι “Φωτογραφικές Διατυπώσεις 2008”
αφιερώνουν φέτος το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων στις Φωτογραφικές Ομάδες και Λέσχες τις χώρας μας.
Για τέταρτη φορά μέσα σε 2 χρόνια θα συναντηθούν οι φωτογραφικές ομάδες που αποτελούν το Φωτογραφικό Δίκτυο Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Φωτό Νίκος Κοροδήμος
Λίγα λόγια για τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
Πριν από 5 χρόνια περίπου, ένας πυρήνας ατόμων με κοινή συνιστώσα την αγάπη για την φωτογραφία, ξεκίνησε δειλά-δειλά τη δράση του στην πόλη της Λιβαδειάς.
Σε αυτή την διαδρομή η παρέμβαση της ομάδας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, έγινε αισθητή με την παρουσίαση φωτογραφικών εκθέσεων και προβολών, δίνοντας μια άλλη οπτική αντίληψη για τα πράγματα που καθημερινά συναντάμε στο διάβα μας.
Από τα τέλη του 2005 η ομάδα αυτή είναι πλέον αναγνωρισμένο σωματείο με την επωνυμία "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ" και συνεχίζει δυναμικά την δράση της με εκθέσεις, μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια και συνεργασίες με άλλες φωτογραφικές λέσχες (Λάρισα - Καρδίτσα - Ορεστιάδα).
Για τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς συμμετέχουν τα παρακάτω είκοσι πέντε μέλη:
Αλογοσκούφης Χρήστος, Βελούδιος Γιάννης, Βήττα Δήμητρα, Γεραντώνης Σπύρος, Ζήνδρος Κων/νος, Καραδήμα Ιωάννα, Κοβάνη Νεκταρία, Κοροδήμος Νικόλαος, Κοτσώνας Κώστας, Λουκάς Ηλίας, Μάρκος Γιάννης, Μουλαρά Αρετή, Μπαντούνας Σταύρος, Παπαγεωργίου Δημήτρης, Παπαθανασίου Χρήστος, Πολυτάρχου Σπύρος, Πούλου Ελένη, Πρασούλα Ελένη, Σανιδάς Χαράλαμπος, Σπανούδη Δέσποινα, Σπίνος Παναγιώτης, Στάμου Μαρία, Σταμούλιας Γιώργος, Σωτηροπούλου Ρεγγίνα και Χαιρετάκη Ειρήνη.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Τάκη Τλούπα» στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, στην οδό Ρούσβελτ 59, στη Λάρισα, από 11 έως 15 Φεβρουαρίου 2008.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ.

1 σχόλιο:

nkalomiris είπε...

Αφού μας ενημερώνεις που μας ενημερώνεις βάλε και κανα link την λέσχης. Αυτή την στιγμή δεν το έχω πρόχειρο, αλλά θυμάμε κάποτε ότι το είχα βρεί. Αν το βρεις πρώτος βάλτο αλλιώς περίμενε...